Om du vill äta den här rulltårtan så gör du såhär!
3 ägg vispas med 1,5 dl socker.
Tillsätt 1/4 dl vetemjöl, 3/4 dl potatismjöl, 1 tsk bakpulver, 1 tsk vaniljpulver.
Blanda till en slät smet.
Bred ut på en plåt täckt med bakplåtspapper.
Gräddas 5 minuter i 250 grader.
Stjälp upp kakan på ett nytt bakplåtspapper med strösocker på och låt svalna något innan du lossar kakan från pappret.
Fyllning:
2,5 dl grädde vispas med 1,5 msk kakao + 1,5 msk florsocker.
Blanda i en krossad dubbeldaim.
Lägg skivad banan i mitten på kakan och bred på grädden.
Rulla ihop och låt bli sval i kylen.
Sen är det bara att skiva, äta och njuta!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar