När jag nu skrivit två inlägg om rabarber passar det väl bra att jag bjuder på ett av mina bästa raberberpajsrecept! För nu är det snart säsong och då är det inte dumt att slänga ihop en fin paj till lördagens förmiddagsfika.
Mormor Ingegerds Rabarberpaj
1,5 hg margarin (smält)
2,5 dl mjöl-
1 dl socker- rör ner i smöret
1 tsk bakpulver
rabarber i en pajform, hackade i småbitar
häll på ca 1 dl socker + 2 msk potatismjöl
Bre smeten över rabarberna.
Grädda i ugn i ca 200 grader till kakan fått fin färg.
Serveras med god vaniljglass!
4 kommentarer:
Nämen har ni flyttat in?! Åh så spännande, ser fram emot fler bilder snart :)
Läskande så här på morgonkvisten:)
Den ska man kanske testa, när det är dax att skörda ...
Läskande och läskigt god!!
Skicka en kommentar