Sidor

torsdag 5 maj 2011

Mormor Ingegerds Rabarberpaj

När jag nu skrivit två inlägg om rabarber passar det väl bra att jag bjuder på ett av mina bästa raberberpajsrecept! För nu är det snart säsong och då är det inte dumt att slänga ihop en fin paj till lördagens förmiddagsfika.

Mormor Ingegerds Rabarberpaj

1,5 hg margarin (smält)
2,5 dl mjöl-
1 dl socker-     rör ner i smöret
1 tsk bakpulver

rabarber i en pajform, hackade i småbitar
häll på ca 1 dl socker + 2 msk potatismjöl

Bre smeten över rabarberna.
Grädda i ugn i ca 200 grader till kakan fått fin färg.

Serveras med god vaniljglass!

4 kommentarer:

ANNAS ALSTER sa...

Nämen har ni flyttat in?! Åh så spännande, ser fram emot fler bilder snart :)

Elin Ginal sa...

Läskande så här på morgonkvisten:)

Kusin Svårgös... sa...

Den ska man kanske testa, när det är dax att skörda ...

Sara Ekstedt sa...

Läskande och läskigt god!!